Estrenos

En Swarovski a granel entraràs en un univers ple de glamour rural i plaer infinit. Les més refinades escenes on observar l’ànima humana en totes les seues peculiaritats. Cristalleria fina, una joia sensorial feta expressament per a tu 💎💎💎

Swaroski a granel💎 son 12 escenas que configuran un caleidoscopio del alma humana con todas las tensiones y expansiones que la atraviesan. Es un valiente y arriesgado acto de exposición con teatro, música en directo, audiovisuales, baile, canto y más sorpresas.

No dejamos ningún tema en el tintero: es una crítica al mordaz sistema laboral que nos roba la vitalidad, a las opresiones que atraviesan nuestros cuerpos, a lo delicado que estar viv@s, amar, vincularnos, entregarnos a la vida y aprender también a morir mejor.

Cornucopia és un click. Un punt d’inflexió. És el trànsit de la por a l’amor. 

Cornucopia mostra situacions quotidianes que semblen hermètiques i eternes i que un día qualsevol, en un moviment específic (intern o extern) es transformen, s’allibera l’energía, de vegades de manera subtil i d’altres profunda, donant lloc a canvis trascendents.

Cornucopia és resiliencia, mostra fragments de vida en els quals treiem immens poder personal dels moments més dèbils i vulnerables. També és una oda a l’oscuritat, una nova mirada de la ombra com a possibilitat de guany de visió sobre qui som, qué necessitem i qué anhelem.

Cornucopia mostra lo merevellosament complexes i caleidoscòpiques que som les persones. I lo riques i potents que som quan abracem la diversitat emocional, energètica i identitaria que som.

Cornucopia és la fi d’un vell paradigma, el paradigma de la por, rígid i constrictiu amb l’essència humana i també és l’obertura a un món lliure, més considerat i respectuós amb qui vertaderament som, que és amor.

Cinema Garage parla de com som quan ningú no ens mira, no ens veu. Parla de la bellesa d’una dona que balla, sola, però amb ella, en el menjador de sa casa. O d’un home que s’atreveix a mostrar la seua vulnerabilitat, la seua fragilitat, en un exercici hipnòtic i que desarma.  Parla d’emocions que sentim i ocultem. Parla d’estats del cor, volàtils, febrils, amargs, i estats de l’ànim, tèrbols, extraviats, decadents. Com aquell que plora,  mentre prem, fins a desintegrar-la, la magdalena que presideix un sopar romàntic amb ciris i al qual només assisteix ell. O la que escura, en la soledat d’una cuina muda, i el soroll estrident dels gots i plats que renta, semblen els crits reprimits d’una fúria i un dolor massa temps soterrat.

La nostra particular adaptacio‌ de la famosa come‌dia escrita per Aristo‌fanes al 411 A.C. Condiserada la primera obra feminista del teatre occidental. 

Ens traslladem al S.IV aC on presenciem l’empoderament de les dones organitzant una vaga de sexe per tal de parar la guerra entre Atenes i Esparta.

Aquesta obra e‌s un simbol del esforc‌ organitzat i pacific a favor de la pau.

Lisi‌strata va ser estrenada al 2019 en el Convent dels Franciscans de Benissa.

Abrir chat
1
¿Te ayudamos?
Hola????, soy Inma de La Petricor Arts. ¿En qué puedo ayudarte?